Home / Dessert / Kringle
30 august, 2014

Kringle

Dej:
50g gær
salt
lunt vand
3 spsk sukker
3 æg
330 g margarine
450 g mel

Remonce:
225 g sukker
225 g margarine
Kanel efter gefühl

Drys:
Sukker
Nødder

Beskrivelse

Gær og salt opløses i et par deciliters lunt vand. Tilføj sukker, æg og margarine. Lad blandingen “arbejde” et lunt sted i en halv time.
Tilføj så mel til en ensartet elastisk klump. Dejen skal hæve i en time.

Forbered remoncen lige inden dejen rulles ud. Ingredienserne blandes i en gryde og varmes til den er tyktflydende.

Rul dejen ud i 3 mm tykke flader. Tilføj remonce og fold siderne op over kringlen. Drys med sukker og nødder.

Ovnen skal være på 225 grader, og skrues kort tid efter ned på 200.

14-16 minutter. Hold øje – ulykken kan ske hurtigt!