Home / Dessert / Hjemmelavet daimis
15 marts, 2014

Hjemmelavet daimis

Det tager ikke lang tid at lave den her is. Den krystalliserer ikke, men står bare og passer sig selv i fryseren.

4 æggeblommer
125gr. flormelis
1/2 l. piskefløde
2 dobbelte Daim-pakker (altså 4 Daim ialt)

Piskefløden piskes til flødeskum, men kun lige akkurat. Hvis fløden bliver for stiv får hele isen en bismag af smør.

Daim hakkes (meget gerne i minihakker)… Pas på ikke at lave for store Daimstykker – de bliver meget hårde når de er frosne.

Æggeblommer og flormelis piskes godt og længe. Daim tilsættes, og det hele vendes så i piskefløden. Isen skal i fryseren – og så skal du bare vente til den er frosen. Du skal ikke røre i den mens den fryser ind. Der er ikke noget vand i, så den krystaliserer ikke.